Манчестър Юнайтед – Фулъм

По всяка вероятност новото попълнение в тима на „червените дяволи” Робин Ван Пърси ще гледа да направи своя дебют в стартовия състав на домакините.
В два от трите случая, когато възпитаниците на Сър Алекс Фъргюсън губят първия си мач от шампионата, те печелят титлата в последствие.
Последното домакинство на Юнайтед завърши с убедителна победа от 2:0 над Суонзи Сити, като за Манчестър попаденията вкараха Ашли Йънг и Пол Скоулс.
За ветерана Райън Гигс това ще бъде 22-ри сезон с екипа на „червените дяволи”, като независимо от напредналата си възраст, той направи страхотно представяне през изминалата кампания.
За последно Фулъм успяха да победят манчестърския гранд преди три години на „Крейвън Котидж”, когато головете на Деймиън Дъф, Дани Мърфи и Боби Замора донесоха разгромната победа за лондончани с 3:0.
На „Олд Трафорд” обаче нещата за Фулъм не изглеждат толкова обадеждаващи, след като те не са опитвали вкуса на победата от 2003-та година насам. И този път повечето футболни прогнози в bet365 сочат домакините за фаворит.
За тази година Джон Арне Рийзе е направил повече голови асистенции от всеки друг ляв защитник.
Фъргюсън отново няма да може да разчита за предстоящия мач на Джони Еванс, Крис Смоулинг и Рио Фърдинанд.
Мартин Йол пък няма да може да заложи на Клинт Демпси, Кевин Фрай и Филипе Сендерос.
Въпреки проблемите с контузени играчи и в двата състава, много залагания за предстоящия сблъсък са на страната на „червените дяволи”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *