Лион – Монако: прогноза „победител без равен – Монако“

Олимпик Лион посреща Монако на Стад дьо Люмиер в неделя от 22:15. Мачът е от тридесет и четвъртия кръг на френската Лига 1 и ще бъде предаван директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Олимпик Лион заема 5-то място с актив от 54 точки след тридесет и два изиграни мача. Отбора се намира в лоша серия. В първенството претърпяха изненадваща загуба у дома от застрашения от изпадане тим на Лориен с 4:1, а последния им сблъсък в Лига 1 срещу Бастия бе прекратен и затова са с мач по-малко. Тима има две победи, едно равенство и четири загуби в последните си седем двубоя във всички турнири. Освен това имаха тежък мач реванш в четвъртък с Бешикташ и въпреки че загубиха срещата с 2:1 се класират за полуфиналите на Лига Европа.
Монако е с актив от 77 точки и се намира на втора позиция. Отбора е с три точки зад временния лидер ПСЖ, но има два мача по-малко. Тима има девет победи и едно равенство в последните си десет двубоя в Лига 1 и се намира в отлична форма. През седмицата отстраниха Борусия Дортмунд в Шампионска Лига след две победи съответно с 3:2 и 3:1 и ще играят на полуфиналите на най-престижния турнир.
Лион има домакинско предимство, но това едва ли ще е достатъчно срещу най-доброто нападение в Лига 1, което е отбелязало 90 гола. Очакваме победа за Монако и над 3.5 гола в срещата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *