Челси – Саутхямптън: прогноза „1“

Челси посреща Саутхямптън на стадион Стамфорд Бридж във вторник от 21:45. Мачът е от тридесет и третия кръг на Английската висша лига и ще бъде предавана директно по Диема спорт.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Челси е лидер в класирането с актив от 75 точки след тридесет и два изиграни мача. Отбора изглеждаше като сигурен шампион, но две загуби в последните пет двубоя съответно срещу Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед върнаха интригата в Английската висша лига. Сега имат крехката преднина от четири точки и нямат право на повече грешки до края на сезона.

Саутхямптън са на 9-та позиция с 40 точки. Отбора загуби последния си сблъсък срещу Манчестър Сити с 3:0, но и преди това нямаха абсолютно никакви шансове да се доберат до местата даващи право на участие в Лига Европа. Тима има четири победи, едно равенство и пет загуби в последните си десет мача във всички турнири.

Челси е добър домакин и със сигурност тима на Антонио Конте няма да допусне втора поредна загуба. Очакваме „сините“ да вземат всичките точки в този двубой, както и над 2.5 гола.

1xbet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *