Валенсия – Ювентус: прогноза „2“

Валенсия приема Ювентус на стадион Местая в сряда от 22:00. Това е първата среща от груповата фаза в Шампионска Лига и ще бъде предавана директно по МТел Спорт 1.
Сблъсъкът може да гледате на живо онлайн: тук

Валенсия се завръща в най-елитния турнир на Европа след като финишира на 4-то място през изминалия сезон. Прилепите направиха трансфери, които да подсилят отбора, но до този момент не дават резултат. Все още не са записали победа в официален мач от началото на кампанията, като имат три равенства, една загуба и голова разлика 3:5. На Местая също не показват добри резултати и ще им бъде много трудно срещу един от тазгодишните претенденти за спечелването на трофея.
Ювентус е фаворит за спечелването на група H, в която са още тимовете на Манчестър Юнайтед, Йънг Бойс и разбира се Валенсия. Отбора се намира в страхотна форма и е лидер в италианската Серия А с актив от четири поредни победи, като най-вероятно ще спечели без проблем скудетото за поредна година. Новото попълнение Кристиано Роналдо е голмайстор в Шампионска Лига шест поредни сезона и със сигурност ще опита да продължи тази серия. 
Разликата в класите и в моментната форма е в полза на гостите. Очакваме Валенсия да загуби срещу Ювентус, въпреки домакинското си предимство и под 2.5 гола в първата среща от груповата фаза в Шампионска Лига.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *